Markės

Ar žinai kad?

Filtruoti pagal markę: 
Sužinok įdomiausius faktus apie šiuos automobilius:
Fiat Panda, 1980 - 2003:
Pirmoji Fiat Panda karta buvo pristatyta 1980 metais. Tuomet šis automobilis iš kitų Fiat išsiskyrė dar ir tuo, kad vietoje galinių varančiųjų ratų komponuotės buvo pasirinkta priekinių varomųjų ratų.

1990 metais buvo pristatyta dviejų vietų Panda Elettra, kuri buvo varoma tik elektriniu varikliu! Akumuliatoriai buvo sumontuoti vietoje galinės sėdynes ir užėmė dalį variklio skyriaus, kuriame buvo sumontuotas 19 AG (14 kW) galios elektros variklis. Įdomu tai, kad variklis galią perdavė per įprastą sankabą ir greičių dėžę. Automobilio svoris padidėjo iki 1150 kg, kas vistiek yra maždaug dvigubai mažiau už šiuolaikinius elektromobilius. Tokie eksperimentiniai tų laikų elektromobiliai žinoma buvo pasmerkti nesėkmei dėl nepraktiškumo, didelės kainos ir dėl to, kad nebuvo vsiškai jokios infrastruktūros.


Fiat Panda Elettra

Pirmosios kartos Panda sulaukė didelio pasisekimo visoje Europoje: ji iškovojo antrąją vietą 1981 metų Europos metų automobilio rinkimuose į priekį praleidusi tik Ford Escort.
Įdomiausi automobiliai

Greičiausi

Galingiausi

Svoris/Galia

Ekonomiškiausi

Elektromobiliai

Ar elektromobilis pigiau nei benzininis?

Toliausiai nuvažiuojantys

Dujų atsiperkamumo skaičiavimas

Elektromobilių stotelių žemėlapis

Taršos mokesčio lentelė

Greičio matuoklių žemėlapis

REKOMENDUOJAMI VIDEO

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt