Markės
Atgal Atgal
Lankytojo
reitingas
3.6

Atsiliepimai įvertinti 53 kartų
Reitingas - kas tai yra?
Peržiūrėti lankytojo anketą
Daugiau apie automobilį Ford Mondeo
2000 - 2007
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: gintarasss | 2014-06-05
Ford Mondeo Mk3 TDDI universalas
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
komfortiskas,taupus,talpus,grazus,ziema greitai isyla salonas,nors pas mane be klimatronico,dinamiskas,manevringas,vaziuokle paprasta.
salono apdaila galetu buti ir aukstesnes kokybes,lenda rudeles ant slenksciu prikiniu ir priekiniu dureliu apacios,bet dar tik pati pradzia ir nesunkiai sutvarkoma
Pagaminimo metai: 2001
Variklio darbinis tūris, l: 2,0
Kuro tipas: Dyzelinas
Pavarų dėžė: Mechaninė
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 7,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 5,0
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 6,0
Bendras automobilio aprašas
Erdvus,manevringas,tikras seimos automobilis,tilps visa seima ir dar uosviene bagazineje ;)
Variklis
Variklis taupus ,tyliai dirba,pagrindinis kuro siurblys neuzmusamas,turejau bedu su siurbliuku prie bako,bet ji atrestauravus,anot meistru apie ji galima pamirsti .Paprasti purkstukai,variklis su grandine,kuri praktiskai taip pat amzina.Mano monde pralekus 340 000 km,bet jokiu pozymiu,kad ji butu issitampius.Variklis dinamiskas,pagreitis kaip tokiam laivui tikrai geras(lengvai lipdo prie sedynes).Ziema su uzkurimu problemu nebuvo.
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Is brangesniu remontu be abejo yra sankaba su smagraciu,man paciam neteko susidurt,kadangi buvo jau pakeista.Sis remontas gali atsieiti apie 1500 litu,priekiniu ratu pusasiai sugenda atejus laikui,tai nauji beprotiskai brangus,naudoti-100-150 litu,o visu kitu detaliu kainos labai panasios i kitu auto.Kaip rasiau tvarkiau siurbliuka,tai jo restauracija150 litu kainavo.Kadangi automobilio kaina nera labai didele,tai ir nuvertejimas nezymus.
Patarimai perkančiajam
Tikrinti sankaba,pralekti jei yra galimybe kokiu 100 km/h ir ziureti ar nera kebulo vibraciju,kas reikstu galbut pusasiu,vidiniu granatu nusibaigima.Prie to pacio greicio pavaru svirtis neturetu vibruoti,o uzgesinus varikli neturi girdetis pasaliniu garsu is greiciu dezes,jei kazkas tokio yra,gali buti ,kad smagratis sankaba prie pabaigos.Apziureti dureliu apacia is vidines puses,slekscius po apacia.

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt