Markės
Atgal Atgal
Lankytojo
reitingas
3.7

Atsiliepimai įvertinti 641 kartų
Reitingas - kas tai yra?
Peržiūrėti lankytojo anketą
Daugiau apie automobilį Volvo V70
1999 - 2007
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Vardis Pavardis | 2014-12-06
VOLVO V70
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Patikimumas Kokybe Saugumas
Kuro sanaudos
Pagaminimo metai: 2005
Variklio darbinis tūris, l: 2,4
Kuro tipas: Benzinas
Pavarų dėžė: Mechaninė
Kėbulo tipas: Universalas
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 12,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 7,0
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 9,0
Bendras automobilio aprašas
Pasakysiu saziningai tai tikrai geras auto jei lyginti pagal tuos metus!net kai kurios naujos 2012-2014metu automobiliai negali susilyginti su Volvo komfortu, saugumu, patikimumu ir medziagu kokybe. Automobilis matosi buvo gamintas vadovaujantis aukstais standartais,viskas padaryta tiksliai ir kokybiskai.Eksplotavau si auto 3 metus per kuriuos jis ne karto manes nepavede,visada bet kokiu oru ir bet kokiom salygom jis uzsivesdavo ir nuvesdavo mane ten kur reikia.Turejau keleta ilgu kelioniu po 3000km i viena puse ir atgal kurius iveikiau su malonumu,visas vairavimo malonumas atsiskleidzia ilgose kelionese.Ziauriai patogios sedynes,geras valdomumas,garso izoliacija,labai gera gamikline garso aparatura,autostradoje gana ekonomiska! vaziuojant apie 140km greiciu 7 litrai benzino.Mieste aisku kiti reikalai gali ir nuo 12-14 pasiimti,sako zmones apsisukimo spindulys didelis? Taip yra toks dalykas,bet blogam sokejui ir kiausinia maisys,todel si automobili siulyciau isigyti tik patyrusiem vairuotojam. Didziausias masinos minusas tai priekiniu ivoriu gumos
Variklis
140Ag,2.4 benzinas, trauka neispudinga,pries tai tureta 2,5TDI trauke geriau.Kas iesko greicio labai rekomenduociau isigyti 2.5R su 300Ag varikliu ir isibegeti iki 100km per 5 sekundes,turetu patikti:-)
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Eksplotacijos kastai: per 3 metus keiciau viena granatos guma restoravo priekini desini sarnyra,keiciau priek, galines stabdziu kaladeles ir kuro filtra.(islaidos minimalios tiksliai nepamenu gal iki 500Lt) Priekiniu ivoriu keitimo isvengiau nes pardaviau. Nuvertejimo nepatyriau po 3m gavau ta pacia kaina. Volvo automobiliai daznai nuverteja del sunkaus ju pardavimo, todel kartais juos galima rasti uz mazesne nei rinkos kaina.Viskas priklauso nuo pardavejo.
Patarimai perkančiajam
Patarciau rinktis mechanine greiciu dezi,nes automatai nelabai patikimi.Pasitikrint pagrinde varikli ir elektronika,vaziuokles problemos isprendziamos

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt