Markės
Dovanojame autorėmelius, marškinėlius ir rankšluosčiusRašykite atsiliepimus, patarkite ieškantiems automobilio, o mes jums dovanosime dovanas! Plačiau

Atsiliepimai

Atgal į atsiliepimų sąrašą Atgal į atsiliepimų sąrašą
Daugiau apie automobilį Honda Insight
2009 - 2014
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Justas | 2024-03-04
Hibridinis auto iš Hondos
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Degalų sąnaudos, patikimumas, nedidelė priežiūros kaina, geras valdymas, gera garso izoliacija ir surinkimo kokybė
  • Ekonomiškas
  • Talpi bagažinė
  • Stabilus kelyje
  • Nebrangus išlaikymas
  • Informatyvus vairas
Žemokas
  • Silpnas variklis
  • Prastos interjero medžiagos
Variklio darbinis tūris, l: 1,3
Kuro tipas: Benzinas / Elektra
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 4,5
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 5,5
Bendras automobilio aprašas
Sveiki visi. Mano Honda pravažiavus jau 245 000 km, viskas veikia išskyrus kondicionierių. Reikia diagnozuoti problemą ir taisyti – panašu sistema kažkur leidžia, nes prieš sezoną buvau prisipildęs pilnai. Variklyje grandinės nekeičiau, dėžės neliečiau. Ką dariau tai šiuos darbus: vairo traukę ir ratų suvedimą tvarkiau du kartus. Du kartus priekinius stabdžių diskus. Priekiniai stabdžiai diskiniai, galiniai – būgnai. Priekinius keičiau kas 50k km, galinius teko ardyti prie 150k km, iki 350k ridos manau atlaikys. Toliau keičiau lemputes, skysčius. Du kartus pakeičiau pagrindinį akumuliatorių. Antras 110 vatų, kuris randasi po atsarginiu ratu kol kas gyvas. Kuro sunaudojimas mieste - vidutiniškai 5,5 L važiuojant ramiai, užmiestyje 4.5 L. Bagažinė didelė, nuleidus galines sėdynes sutalpinau 1m3 keramzito maišuose. Vežiau 3 m ilgio metalinius profilius. Iš esmės esu patenkintas automobiliu. Beje, pravažiavęs esu daug ir kol kas neturėjau nė vieno priekinio stiklo įskilimo, nors esu gavęs akmenuką ir ne kartą. Galbūt dėl priekinio stiklo kampo ar dėl stiklo atsparumo, nežinau. Viduje panelės plastikas aišku pigus, bet apskritai įspūdis neblogas. Variklis šiek tiek naudoja tepalo, reiktų pasižiūrėti kur jis dingsta. Dapilu maždaug 500-600 ml tepalo kas 10k km, palyginti nedaug. Galvoju pasidaryti antikorozinę apsaugą nes automobilis jau metuose ir reiktų pasaugoti nuo druskų. Automobilio manau neparduosiu, jei pirksiu kitą, tai šį paliksiu žmonai.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 1)

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt