Markės
Dovanojame autorėmelius, marškinėlius ir rankšluosčiusRašykite atsiliepimus, patarkite ieškantiems automobilio, o mes jums dovanosime dovanas! Plačiau

Atsiliepimai

Atgal į atsiliepimų sąrašą Atgal į atsiliepimų sąrašą
Daugiau apie automobilį Toyota RAV4
2019 - dabar
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Rokas | 2023-09-29
Nuo A iki B
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Atlieka savo darbą
  • Komfortiškas
  • Gera pavarų dėžė
  • Erdvus salonas
  • Talpi bagažinė
  • Nebrangus išlaikymas
  • Geras matomumas iš vidaus
0 emocijų
  • Silpnas variklis
  • Prasta garso izoliacija
  • Neinformatyvus vairas
  • Neergonomiškas salonas
Variklio darbinis tūris, l: 2,0
Kuro tipas: Benzinas
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 8,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 6,0
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 7,0
Bendras automobilio aprašas
Sveiki, teko pasivažinėti keletą mėnesių su 2021 RAV4 129kw benzinu paimtu iš nuomos kompanijos (rida 35k). Per tą laiką apvažiavom latviją, estiją ir daug km lietuvoje. Turiu paminėti, kad atsisėdau į toyotą nuo Audi Q5. Tai du skirtingi automobiliai ir net nėra prasmės jų tarpusavyjė lyginti, kaip mėsgta pas mus lietuvoje. Sutinku, kad Audi yra toli gražu iki Toyota patikimumo bet ir Toyotai ir toli gražu iki audi salono kokybės, važiavimo malonumo ir pan. Bet ties čia ir užbaigsiu. Norėčiau pradėti nuo gerų komentarų apie šį auto. Automobilis su aukštom padangom ir minkšta pakaba labai gerai sugeria kelio nelygumus, žvirkelius ar net gulinčius policininkus. Geras matomumas iš vairuotojo pozicijos. Patiko, kaip veikia distronikas. Didelė bagažinė, aukšta prošvaista, tai grybauti į mišką galima važiuoti drąsiai, kai keliai pažliaugę. Daugiau nei užtektinai vietos gale suagusiems keleiviams. Tai kas nepatiko. Paprastas 129kw benzininis variklis dinamikos neturi absoliučiai, o užspaudus daugiau garso nei veiksmo. Į akseleratorių reaguoja labai vangiai. Automobilis posūkiuose prie didesnio greičio labai svyra į šonus, atrodo, kad guminis bet ramiai važiuojant viskas ok. Garso izoliacijos nerasta ir važiuojant trąsoje leistinu greičiu darosi sunku susikalbėti. Važiuojant per nelygų kelią barška bagažinės dangtis, kaip skardos gabalas. Artimos šviesos šviečiai gerai bet labai mažu atstumu. Su ilgom šviesom viskas ok. Virš 130km/h gali matyti, kad variklio dangtis vibruoja ir "vaikšto" nuo vėjo, nes jis pats labai lengvas ir plonas. Labai nepatogios bazinės sėdynes. Ilgoje kelionė paskausta nugarą. Bažinėje nėra jokių kabliukų pirkinių krėpšiams prilaikyti ar kitiem dalykam. Bendrai po nuomos laikotarpio džiaugiausi atidavęs Rav4 ir persėdau į jau naujesnę audi.
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Manau, kad su toyota ir nuvertėjimu tikrai problemų neturėsite.
Patarimai perkančiajam
Nerekomenduoju šio automobilio tiems, kad nori persėti į jį nuo Premium klasės segmento. Liksite labai nusivylę. Jeigu piniginės apimtis leidžia išlaikyti aukštesnės klasės mašiną - nesirinkite rav4, kad ir kaip patraukliai ji gali atrodyti. Rekomenduoju RAV4 tiems kas nori patikimo ir ilgaamžio automobilio, kuris visuomet jus nuveš nuo taško A iki taško B.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 8)

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt