Markės
Dovanojame autorėmelius, marškinėlius ir rankšluosčiusRašykite atsiliepimus, patarkite ieškantiems automobilio, o mes jums dovanosime dovanas! Plačiau

Atsiliepimai

Atgal į atsiliepimų sąrašą Atgal į atsiliepimų sąrašą
Daugiau apie automobilį BMW 5 klasė
2003 - 2010
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Deimantas | 2023-11-09
Bmw 525 touring
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Dėžė maloniai meto begius. Valdymas reaguojantis i kiekvieną veiksmą. Gali gulėti matysi visą vaizdą
  • Interjero medžiagos
  • Gera pavarų dėžė
  • Gerai valdomas
  • Informatyvus vairas
  • Geras matomumas iš vidaus
  • Manevringas
Bmw e39 komfortiškesnis nei e61. Izoliacija prastoka su panorama, turėjau problemų su pagalvėmis, poto pagalvių davikliai bei kompresorius, juos labai prižiūrėti reikia.. Bagažinę toks viduriukas, bet kai universalas noretusi biški talpesnės.
  • Prasta garso izoliacija
  • Prasta pakaba
  • Nekomfortiškas
  • Maža bagažinė
Variklio darbinis tūris, l: 2,5
Kuro tipas: Dyzelinas
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 8,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 7,0
Bendras automobilio aprašas
Lietuvoje aš pirmas savininkas, turiu jau 2m, lietuvio nepaliestą betmeną. Prieš tai turėjo vienas vokietis. Na noriu pradėti nuo to, paneigti visų žmonių sakytus žodžius, kad jie visi lavonai ir pinigų siurbelės. Nepirkit pačiu pigiausių rinkos variantų ir tikrai nebus tokių problemų, rinkoje kainavo toks kokį pirkau 4000-6000 vertinant būklė, privalumus ir pnš, aš sumokėjau 5500, ir jokių dideliu investicijų neapturėjau. Pas mane 2008m, jau (feisliftas) lempos gražesnės, motoras kitoks. O tas 2.5d nuo 3.0d nelabai kuom ir skyresi (purkštukai, dėžė, važiuoklės porą dalyku ir pačią programą) bet asmeniškai man ir tų 145kw pilnai užteko, tačiau pasičipavęs tikrai nesigailiu, važiavimas irgi pakito. daug variantu buvau apžiūrėjęs ir 3d ir 2.5d tai galiu drąsiai rekomenduoti pirkti 145kw jie nėra tokie pavaikyti, kaip 3d, tik sunkiau rasti su komplektaciją didesnė. Priekyje vietos pakanką, aš esu 183cm ūgio tai už manęs keleiviui jau mažą vietos kojoms aukštas žmogus jau nebetelpą. O dėl ekonomiškumo su r17 ratais vasara su sunkią koją tilpdavau į 6.5l, žiemą 7. 5l Pasičipavęs su r20 vasarą 8-9.5l P. S jei perkat su panorama(kaip aš) butinai pasitikrinkite bagažinę, ar nėra jokių drėgmės požymių( prieš kiekvieną žiemą patartina prasivalyti drenažus, nes kai užsikiša drenažas pradeda pildytis bagažinės apačia, o toje apačioje yra visos elektroninės smegenys automobilio.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 1)

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt