Markės
Dovanojame autorėmelius, marškinėlius ir rankšluosčiusRašykite atsiliepimus, patarkite ieškantiems automobilio, o mes jums dovanosime dovanas! Plačiau

Atsiliepimai

Atgal į atsiliepimų sąrašą Atgal į atsiliepimų sąrašą
Daugiau apie automobilį Rover 75
1999 - 2006
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Alfredas | 2024-04-02
2003, 2 ltr. dizelis
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Daug pliusų
  • Ekonomiškas
  • Gera garso izoliacija
  • Gera pakaba
  • Komfortiškas
  • Gera pavarų dėžė
  • Stabilus kelyje
  • Nebrangus išlaikymas
  • Nebrangus nusipirkti
  • Geras matomumas iš vidaus
  • Saugus
  • Gražus dizainas
Mažai minusų
  • Prastas pravažumas
Variklio darbinis tūris, l: 2,0
Kuro tipas: Dyzelinas
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 8,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 5,0
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 6,5
Bendras automobilio aprašas
Viskas ok.
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Viskas ok.
Patarimai perkančiajam
Tai nuostabaus, aristokratiško angliško dizaino ir dar nuostabesnės vokiškos techninės - inžinerinės mokyklos bendras kūdikis. Savo pasakiškai stilingu RETRO interjeru ir exterjeru, tvirtumu, saugumu ir patikimumu - visas į tėvą, o važiavimo minkštumu, tylumu, komfortu ir ekonomiškumu - į mamą. Gaila, kad dėl didžiosios daugumos naujoviškumų ištroškusių pienburnių pirkėjų kaprizų, šio vunderkindo ignoravimo ir mobingo, išsigandę tėvai prarado libido, buvo priversti išsiskirti ir šis nuostabus, bet vienišas ir apleistas vaikis buvo priverstas iškeliauti į tolimąją Kiniją ir niekas jo daugiau nematė. Nebepildomi laužynai greitai išseko ir dabar kai kurias detales reikia siustis iš Anglijos su muito mokesčiu, arba išnaudoti ten gyvenančius giminaičius, nes Lietuvoje jau sunku jų rasti. Siuntėmės variklio pagalves, stabdžių diskus, sankabos komplektą su geru, metaliniu cilindriuku po pedalu ir bjauri Roverių liga baigėsi. Dar viena jų liga - greitai nusibaigiantis, neremontuojamas aušinimo ventiliatoriaus varikliuko inkaras, kurio sukepusių apvijų mūsų auksarankiai nesiima pervynioti. Gelbėja tik dėdė Ebajus. Taip pat, jeigu savo globojamam našlaičiui neturite pastogės ir dažnai paliekat jį nakvoti lauke po medžiais, reikia nuolat tikrinti lietaus nuvedimo drenažą dvigubos pertvaros po priekiniu stiklu kišenėje, o geriausia pašalinti dugne esatį guminį kamštį ir skylėn įstačius metalinį strypą su rankena palikti, kad kiekvieną kartą atidarius variklio dangtį jį prajudinti, nes byrantys lapai lengvai užkemša drenažą ir vanduo apsemia ir pribaigia ten esantį pagrindinį kompiuterį. Laimė - atsitinka tai retai ir jį, ir daug kitų dėvėtų detalių dar radome vietiniuose laužynuose. Lietuvos klimatas negailestingas Roveriams. Nors jų skardos tvirtos, cinkuotas, bet penkioliką metų puikia tarnavęs kėbulas, atvykęs į atšiaurią Lietuvą, po keletos metų lietuviškos žiemos maudynių nebeatlaiko kelių druskos, ima rūdyti apačia. Nuo drėgmės, šalčio ir kaitros permainų ima luptis lakas ant stogo ir bamperių, ima byrėti porolonas po salono apmušalais ir jie atšoka nuo durelių ir lubų. Ima strigti visos spynelės ir stiklų pakėlėjai. Šiaip tvarkingas dizelinis Rover 75 yra vienas iš geriausių ilgoms kelionėms automobilių, kuriuos teko garbė turėti. Turėjome jų du, sedaną ir universalą. Abu tarnavo po 10 metų, teikdami daugybę gerų emocijų. Tai labai gražus, kokybiškas, patvarus, komfortiškas, ekonomiškas ir patikimas, bet dėl nepalankiai susiklosčiusių tuometinių rinkos sąlygų nepagristai nuvertintas premium klasės automobilis. Jis tikrai nusipelno gero garažo, ir jeigu būtume tokį turėję, neabejotinai būtų patikimai tarnavęs dar ne vieną dešimtmetį. Liūdna, kad paprasti, bet labai geri ir ilgaamžiai ankstesnė gamybos daiktai nebegaminami, neberemontuojami ir keliauja užmarštin, užleisdami vietą vis sudėtingesniam, brangesniam, dažniau gendančiam ir keičiamam niekalui, vis sparčiau išnaudojant mažėjančius planetos resursus.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 1)

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt